Vitsord & omdömen

”Att få snabb och proffsig hjälp till vår son när tillvaron inte riktigt kändes bra. Du ställde upp omgående tog tag i och hjälpte med samtal. Ibland längre för att lösa problem. Nu med din hjälp ser vi i familjen hur han går vidare i livet. 

Tack Carl”

– Birgitta

Tack för det du kan och gör! För första gången känner jag att jag är på väg : )

– Fredrik

”Helsike vad bra jag mår nu. Tack för det,  för att du fick mig att kunna vara lycklig trots problem.  Jag skulle vilja ändra på saker – såklart men jag är lycklig med det jag har.  Du kommer alltid att vara den som hjälpte mig. Du har en speciell plats i mitt hjärta. Trots att du bara gjort ditt jobb. Tack för det Carl, du är grym o fantastisk.”

– Mariella

”Med omtanke och sympati tar du dig ann mina problem och frågeställningar. Vi rotar i livets- och existensens mörkaste vrår och skrymslen. Läskig och farlig hade den här upptäcktsfärden varit utan dig Carl. Tack så hjärtligt.”

– Anonym

”Tack för samtalen, jag är så glad att jag träffade dig och att jag fattat mitt beslut. Det är en svår livskris som är över för mig. Tänk att det kunde kännas så rätt, och att det gick så snabbt också. Du hjälpte mig att se situationen som den är och att äntligen hitta den där magkänslan. Jag är lättad och lycklig och ser fram emot min framtid i Luxemburg. 

Din terapiform passade mig perfekt. Utan att hitta förklaringen från bakomliggande orsaker hade det här inte gått. Och din input under samtalens gång var jättebra, det sista jag behövde var en psykolog som bara sitter och nickar medan jag pratar på om mina grubblerier än en gång. Jag uppskattar också mycket att du var så flexibel och generös med din tid.

Jag tackar dig från hjärtat, det här kan du vara stolt över. ”

– Annika

”Vill ännu en gång tacka det för all hjälp vi har fått från dig! Tack för att du tog hand om vår dotter och hjälpte henne genom den svåra tonårstiden! Tack vare dig har hon kommit över sin ångest kan se framåt utan att känna oro!” 

– Lycklig mamma

”Det hade känts väldigt jobbigt och stökigt i flera år och jag trodde aldrig att min mitt-i-livet kris skulle kunna vändas till ett så fint och tryggt välmående som jag har idag. Tack, Carl! Du lyssnade och du gav mig insikterna och verktygen. Känner mig glad och stark igen!”

– Lilian

Kontaktinformation –>

Din psykolog på Östermalm i Stockholm